Friday, January 25, 2008

Lateral Thinking

This puzzle is called Lateral Thinking . .


Scroll down slowly and be honest!

Think like a wizard . . .



man
1. ------------

board






Ans. = man overboard



Okay, let's see if you've got the hang of it.




stand
2. ------------

i

Ans. = I understand



OK . . .

Got the drift ?

Let's try a few now and see

how you fare.


3. /r/e/a/d/i/n/g/








Ans. = reading between the lines




4. r
road
a

d







Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.



5. cycle
cycle
cycle








Ans. = tricycle



0
6. ------------
M.D.

Ph.D.









Ans. = two degrees below zero


C'mon give it a little thought ! !



knee
7. ------------

light









Ans. = neon light

( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.



ground

8. ---------------

feet feet feet feet feet feet








Ans. = six feet underground


Oh no, not again ! !



9. he's X himself








Ans. = he's by himself



10. ecnalg








Ans. = backward glance



11. death ..... life









Ans. = life after death


Okay your penultimate chance ..................



12. THINK









Ans. = think big ! !



And the last one is real fun do - - -



13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...








Ans. = long time no 'C'

( see )

2 comments:

albeenah said...

this was real fun!!! may I borrow it?

dream'appeal said...

please, by all means. as long as you put a via link ;)